fbpx
ILMAINEN TOIMITUS kun tilaat 99 eurolla. Alle 99€ tilausten toimitus vain 4.90€.
Aina on syytä juhlaan
Palaute Palaute / FAQ
Ostoskori0
Ilmapalloista näyttäviä somisteita ilman kaasua, osa 3: Tikku & Kuppi
Neuvot & ideat

Ilmapalloista näyttäviä somisteita ilman kaasua, osa 3: Tikku & Kuppi

31 Zp40h Pp

Voi että nyt päästiin mun lempiaiheeseen! Siis miten simppeliä; vain tikku & kuppi -yhdistelmä ja sillä lukemattomia mahdollisuuksia, vain mielikuvitus on rajana.

Ensinnäkään palloa ei tarvitse solmia, kuppi hoitaa pallon suun sulkemisen. Pallo on nopea ja näppärä sitoa kuppiin.

Myös foliopallon voi laittaa kuppiin, mutta kaikkein suurimmat eivät tahdo pysyä pystyssä oikein. Mutta ne normaalikokoiset perusfoliopallot (halkaisija 45 cm) pysyvät kupissa pystyssä oikein hyvin.

Mun lempi-ideani on tuunata kuppitikussa oleva pallo siten, että sitoo kupin tyveen (eli tikun yläosaan) rusetin silkkinauhasta, pitsistä tai tyllistä. Rusettiin voi yhdistää mieleisensä kukan. Käyttäisin tekokukkaa, koska leikkokukan vaatima vesiputkilo on vaikea naamioida rusettiin.

Rg023 2

Tikkuja on valitettavasti saatavilla vain valkoisena, mutta ne voi maalata / värittää / teipata mieleisensä väriseksi tai jopa teeman mukaiseen kuosiin.

Koristetaivaasta saatavana settejä, joihin kuuluu 5 kappaletta tikkuja & kuppeja ilmapalloineen, joissa tikut on palloon sopivissa väreissä valmiiksi. Esimerkiksi hurmaavan ruusukultakonfettipallon kaveriksi tulee tässä setissä ruusukullan värinen tikku, ja hopeakonfettipallosetissä on hopean väriset tikut. Myös 5 silkkinauhaa on näissä seteissä 🙂

Rg023

 

Aivan upean ihana yksityiskohta juhlassa on muutama tikkukupissa oleva ilmapallo maljakossa! Ja aina näyttävämpää, kun ne on tuunattu tyllillä, pitsillä, kukilla jne.

Monet erilaiset kiinnikesysteemit on korvattavissa ihan kotikonstein. Tikku & Kuppikin on sellainen, eli ei ole pakollista ostaa. Jos teippaa kaksi juomapilliä peräkkäin (tai löytää jonkin muun pitkän varreksi soveltuvan asian), jotta tulee riittävän pitkä tikku, ja teippaa perinteisesti solmulla suljetun ilmapallon juomapillitikkuun kiinni, ja tuunaa sen vielä rusetilla tms, voidaan saada oikein hyvän näköinen yhdistelmä!

Näppärä tyyppi tekee niitä muutaman käden käänteessä, mutta jos tarve on useammalle kappaleelle (esimerkiksi häihin jokaiseen pöytään maljakkoon ilmapalloasetelma), niin vähemmällä stressillä pääsee kun tilaa valmiit Tikku & Kupit tästä 🙂

About me

Img 5508

Koristetaivaan perustaja Lissu, sekä tyttärensä Matilda (s. 2016), kavereiden kesken Masa <3

Arkisto

Tuotteet