fbpx
ILMAINEN TOIMITUS kun tilaat 99 eurolla. Alle 99€ tilausten toimitus vain 4.90€.
Aina on syytä juhlaan
Palaute Palaute / FAQ
Ostoskori0

Mitä mielessä?

Onko mielessä parannusehdotus? Tai teematoive? Kerro siitä meille 🙂 Ja risujakin saa antaa, jos siltä tuntuu ja se oloa helpottaa. Kysymyksiä kannattaa esittää jos jokin vaivaa. Jokainen palaute luetaan varmasti ja jokaiseen vastataan.

Tässä muutama yleisemmin esitetty kysymys aluksi, lukaisehan ne ensin jos vaikka niistä löytyisi ensiapu.

Miksi eri tuotteilla on eri toimitusajat?
– Jotta tuotteiden hinnat pysyisivät kilpailukykyisinä, hyödynnämme tavarantoimittajien omia varastotiloja mm. Iso-Britanniassa, Puolassa ja Alankomaissa. Kaikkein suosituimmat tuotteet toki löytyvät omasta varastostamme.

Kirje olisi edullisempi lähetystapa pienille tilauksille, miksei toimitusvaihtoehdoissa ole kirjettä?
– Kirjelähetyksissä ei vielä ole seurantamahdollisuutta. Heti kun kirjelähetyksille saadaan seurantatunnus, tulee kirje toimitusvaihtoehdoksi.

Setit ovat kovin monelle ihmiselle, en tarvitse 8:lle ihmiselle esim lautasia ja servettejä. Voinko tilata setin neljälle?
– Se kuinka monelle hengelle setti on, määräytyy tehdaspakkausten mukaan. Jos tehdaspakkauksessa on valmiiksi 8 lautasta tai 8 mukia, sitten koko setti on 8:n hengen juhliin. Tehdaspakkauksia ei valitettavasti voi avata ja tuotteita myydä kappaleittain.

En haluakaan tilaamiani tuotteita, joten jätin lähetyksen noutamatta. Oletin, että kun se palautuu verkkokauppaan, se on merkki siitä että olen perunut kaupan. Palautetuista tuotteista hyvitettiin minulle vain osa siitä summasta, jonka olin niistä maksanut. Miksi?
– Tilausta tehdessäsi olet rastittanut kohdan, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt kaupan ehdot. Rastittamalla sitoudut siihen, että kauppa perutaan erillisellä kirjallisella ilmoituksella verkkokaupan sähköpostiin 14 vuorokauden sisällä tilauksesta ja lähetys palautetaan verkkokauppaan hintaan 4,90€. Tämä summa vähennetään Sinulle hyvitettävästä summasta.
– Olet sitoutunut myös siihen, että jos vain jätät paketin noutamatta, palautus maksaa 9,90€. Tämä tarkoittaa sitä, että hyvitettävästä summasta vähennetään palautusmaksu 9,90€.


* Pakollinen