fbpx
ILMAINEN TOIMITUS kun tilaat 99 eurolla. Alle 99€ tilausten toimitus vain 4.90€.
Aina on syytä juhlaan
Palaute Palaute / FAQ
Ostoskori0
Tästä se lähtee!
Elämää

Tästä se lähtee!

Esittäydyn; olen Vera Huolman, Lissuksi on aina kutsuttu. Olen viettänyt vauhdikasta elämää ja kulkenut aina omia polkujani ja unelmiani toteuttaen. Lapsuuden toiveammattini olivat ”mainosten suunnittelija”, laivakokki ja rekkakuski. ”Mainosten suunnittelijana” (tuotanto-AD) toiminkin 12 vuotta, jonka jälkeen päädyin laivoille, joissa on nyt kymmenes vuosi meneillään.

Olen hypännyt laskuvarjolla tandem-hypyn 4 km korkeudesta, esiintynyt suorassa viihdeohjelmassa ja voittanut matkan New Yorkiin ystäväni kanssa, kisannut Fitnessin SM-kisoissa, reppureissannut, vaihtanut alaa aikuisena, asunut Australiassa, juossut täysmaratonin, moottoripyöräilen ja metsästän, harrastan makrokuvausta, kuorolaulua, koiranäyttelyitä, sukan neulontaa…

…kunnes toteutui elämäni suurin unelma, jota en koskaan uskonut saavani. Syntyi pieni Matilda, lahjasolulapsemme <3 Hän on suurempi unelma, kuin unelmani siirtyä Iloiselta Itämereltä valtameriä seilaamaan – sen sijaan siirrynkin maihin. Haluan olla läsnä, laittaa lapseni nukkumaan joka ilta.

Oli aika toteuttaa lähes parikymmenvuotinen ideani. Syntyi Koristetaivas. Elämä muuttuu kokonaan, ja olen muutoksesta innoissani!

Ja kuten mikään tuore yritys, niin ei tämäkään, heti suoriltaan elätä. Hetken aikaa joudun sovittamaan sekä yrittäjyyden että laivatyön toisiinsa, mikä asettaa omat haasteensa. Asiakkaille se heijastuu siten, että verkkokaupan etusivulla on silloin tällöin ilmoitus, että nyt ei muutamaan päivään taas tilauksia postiteta – ne on ne päivät jolloin seilaan toisessa työssäni Itämeren iloisilla aalloilla. Se päivä, jolloin kyseistä ilmoitusta ei tarvitse enää laittaa, tulee vielä!

Tervetuloa siis seuraamaan blogiani. Löydät sieltä huomioita perhe-elämästä, pikkulapsen käytöskukkasia ja oivalluksia, arjen tilannekomiikkaa, ajatuksia parisuhteesta, ammattikokin vinkkejä ruoanlaittoon ja parhaita reseptejäni, mutta ennenkaikkea vinkkejä, neuvoja ja ideoita juhlakoristelun toteuttamiseen, eihän tämä olisi muuten Koristetaivaan blogi ?

About me

Img 5508

Koristetaivaan perustaja Lissu, sekä tyttärensä Matilda (s. 2016), kavereiden kesken Masa <3

Arkisto

Tuotteet