fbpx
ILMAINEN TOIMITUS kun tilaat 99 eurolla. Alle 99€ tilausten toimitus vain 4.90€.
Aina on syytä juhlaan
Palaute Palaute / FAQ
Ostoskori0

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttujansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä (kuluttajansuojalaki 6:14). Peruutuksesta on ilmoitettava aina etukäteen kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen lissu(at)koristetaivas.com .

Huom! Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruuttaminen.

Tuotteiden vaihto

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto-oikeus, eli voit yhden kerran 14 päivän sisällä palauttaa käyttämättömät/avaamattomat ja myyntikelpoiset tuotteet. Lähetämme uudet tuotteet tilalle. Vaihdettaessa tuotteita uudet tuotteet postitetaan, kun vaihdettava tuote saapuu meille. Asiakas maksaa vaihdosta koituvat toimituskustannukset (palautus 4,90€, uudelleen lähetys 4,90€ = 9,80 €).

Palautus

Jos vain palautat virheettömiä tuotteita, tulee sinun tehdä se omin kustannuksin. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjässä alkuperäisessä pakkauksessa, avaamaton ja käyttämätön, eli kaikin puolin myyntikuntoinen edelleen. Kun palautettava tuote/tuotteet on vastaanotettu, tuotteiden hinta hyvitään Paytrailin kautta tilillesi. Palautuskustannus on asianmukaisesti tehdyille palautuksille sama, kuin verkkokaupan toimitusmaksu, eli 4,90 €.

Jos lähetys jätetään noutamatta

Jos jätät lähetyksen noutamatta, se palautuu lähettäjälle (Koristetaivas) asiakkaan kustannuksin. Tällöin palautus maksaa 9,90€.

Virheellinen/vahingoittunut toimitus/tuote

Jos lähetyksessä tullut tuote on eri kuin olet tilannut tai vahingoittunut tai tuotteita puuttuu, ilmoitathan siitä välittömästi sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0400 921 621. Jos tilauksessa on vääriä tai viallisia tuotteita tai tuotteita puuttuu kokonaan, lähetämme korvaavat tuotteet ilman lisäkuluja sinulle.