fbpx
ILMAINEN TOIMITUS kun tilaat 99 eurolla. Alle 99€ tilausten toimitus vain 4.90€.
Aina on syytä juhlaan
Palaute Palaute / FAQ
Ostoskori0
Ilmapalloista näyttäviä somisteita ilman kaasua, osa 1: Ryhmäkiinnikkeet
Neuvot & ideat

Ilmapalloista näyttäviä somisteita ilman kaasua, osa 1: Ryhmäkiinnikkeet

Helium on ihan loistava keksintö, mutta sen voi korvata todella monella tavalla. Ilmapallojen kanssa voi ja kannattaa somistaa muillakin tavoilla, kuin että ne vain leijuvat ilmassa. Ilmapalloista saa esimerkiksi eri kokoja, materiaaleja ja värejä yhdistelemällä näyttäviä ryhmiä. Käyn tässä läpi muutamia vinkkejä siihen, miten pallot saa helposti kiinnitettyä ryhmään:

Kiinnike, 5:n pallon ryhmä, 5 kpl (25 pallolle)Ki370 1
On vähän tähden mallinen kevyt muovinen läpyskä, jonka koloihin puhallettu ja solmittu ilmapallo on helppo liu’uttaa. Kiinnikkeessä on reikiä ripustusnarulle tai koukulle. Koukku on erittäin kätevä taittaa klemmarista, aa-wink aa-wink.

Yhteen läpyskään saa kiinnitettyä viiden pallon ryhmän, ja näitä ryhmiä voit sijoitella joko erikseen toisistaan tai yhteen isommaksi kokonaisuudeksi.

Mutta ei näitä ryhmäkiinnikkeitä pakko valmiina ostaa ole. Näppäräsorminen tyyppi loihtii käden käänteessä vastaavanlaisen ryhmän ihan langan tai siiman avulla seuraavasti: Solmi ilmapalloja lankaan vieri viereen, ota kaikki pallot nipussa käteen tyvestä kiinni pitäen ja pyöritä narua napakasti tyvien ympärille siten että pallot jäävät kimpuksi. Jos asetelmat kotikonstein eivät tahdo onnistua, saat tilattua kiinnikkeet pikkurahalla täältä 🙂

Ki370 3

About me

Img 5508

Koristetaivaan perustaja Lissu, sekä tyttärensä Matilda (s. 2016), kavereiden kesken Masa <3

Arkisto

Tuotteet